سرپرست مرکز بهداشت بویراحمد گفت: کارکنان بانک ها، ادارات و ارگان های دولتی بیشترین میزان ابتلا به کووید 19 را دربین شاغلین دارند.
سرپرست مرکز بهداشت بویراحمد گفت: کارکنان بانک ها، ادارات و ارگان های دولتی بیشترین میزان ابتلا به کووید 19 را دربین شاغلین دارند.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد، دکتر محمد یزدان پناه اظهار داشت: مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد در راستای کنترل و پیشگیری کووید 19 و در اجرای گام دوم فاصله گذاری اجتماعی، بازرسان بهداشت حرفه ای خود را در چند تیم جهت نظارت و بازرسی بر اجرای دستورالعمل ها و رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت توسط ادارات ، بانک ها، سازمان ها، نهادها، کارگاه ها، شرکت ها و ...تعیین و شروع به نظارت کردند.
وی افزود: بازرسان بهداشت حرفه ای این مرکز طی بازرسی و نظارت های خود تاکنون 356 شاغل مبتلا به کووید 19 شناسایی کرده اند که از این بین کارکنان بانک ها، ادارات و ارگان های دولتی با 8/32 درصد بیشترین مبتلایان را دارند و این بیماران شناسایی شده تا بهبودی کامل، روزانه توسط بازرسان و تیم های سیار ما رصد و مراقبت می شوند.
دکتر یزدان پناه عنوان کرد: تاکنون بیش از 150 نفر از این بیماران بهبود یافته اند و با دریافت گواهی سلامت بازگشت به کار گرفته اند.
وی ضمن ابراز نگرانی از عدم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط برخی از ارگان ها و سازمان های دولتی و خصوصی اظهار داشت: الزام است تمامی ادارات، بانک ها، سازمان ها، نهادها، کارگاه ها، شرکتها و ... جهت پیشگیری و کنترل این بیماری تا رفع بحران و عادی شدن شرایط، موارد زیر را اجرا نمایند و حسن اجرای این موارد به عهده ی مدیر، کارکنان و شاغلین دستگاه ها، ادارات و کارگاه های ذکرشده است.
_ استفاده از وسایل حفاظت فردی (ماسک و ..)
_جلوگیری از حضور افراد مبتلا به عفونتهای تنفسی و دارای علائم سرفه مزمن، تب بالا ، تنگی نفس به محل کار تا رفع علایم و دریافت تاییدیه و گواهی سلامت از سوی پزشک متخصص عفونی بازگشت به کار.
_نصب سیستمهای تهویه مناسب در محیط کار و درمکان هایی که تهویه مناسب وجود ندارد باز کردن پنجره مناسب است.
_ضدعفونی کردن دائمی سطوح مشترک و یادآوری آن به شاغلین برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در محیط کار مانند ملزومات اداری، میز کار، صفحه کلید، موس، خودکار، دستگیرهھا، دکمه آسانسور، نرده، کارتخوان، تلفن و موبایل، سرویس حمل و نقل کارکنان و سایر وسایلی که با آنھا تماس دارید.
_محدود کردن تجمعات کارکنان، جلسات، ماموریت ها و مسافرت ها، بهتر است جلسات به صورت غیر حضوری برگزار شود چرا که جلسات غیرحضوری و از طریق ویدئو کنفرانس میتواند کاهش ریسک مشکلات تنفسی را کاهش دهد.
_در محیط کاری از پوسترها، بنرهای آموزشی، تابلوها ، علائم و هشدارهای ایمنی به صورت جدی تر استفاده شود، چرا که آموزش به شاغلین درمحیط کار مثل: نحوه صحیح شستن دست ها، رعایت فاصله یک یا دو متر، استفاده از وسایل حفاظت فردی بسیار موثر است.
_از سطل های درب دار پدالی استفاده شود و به کارکنان آموزش داده شود که موظف به امحاء دستمال های کاغذی مصرف شده در این محل ها باشند.
_جلوگیری از تشکیل صف فشرده و تجمع ارباب رجوع
_بانکها از دستگاه های نوبت دهی پدال دار استفاده کنند.
_رعایت ضوابط بهداشتی در آبدارخانه ها، رستورانها و محل های پذیرایی، چرا که بسیاری از محیط های کاری، اداری ،صنایع وکارخانه ها پذیرایی در محیط کار را به صورت میان وعده و یا وعده غذایی دارند که باید رعایت ضوابط بهداشتی در محیط های رستوران ها رعایت شود و آشپزها باید سلامت کافی داشته باشند.
142-7




Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA